Είσοδος

Γεωδαισία ΙV (Ανώτερη Γεωδαισία)

Ανακοινώσεις

 
Διανομή Σημειώσεων
5.10.2020

Η διανομή των σημειώσεων θα γίνεται κάθε Τετάρτη 11:30 έως 12:00 από το γραφείο της Κας Καραμάνου (κτίριο Λαμπαδάριο, όροφας 1, δίπλα στο ασανσέρ)

2η ανακοίνωση
2.10.2020

Ο κωδικός εισόδου για το Team του μαθήματος θα σταλεί με email την Κυριακή (4/10) σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο mycourses

1η Ανακοίνωση
1.10.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Μάθημα της Γεωδαισίας IV (Ανώτερη Γεωδαισία) λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν φέτος θα διδαχθεί καθ' ολοκληρία εξ αποστάσεως, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Έχει ήδη δημιουργηθεί η αντίστοιχη ομάδα (Team) με το όνομα του μαθήματος. Θεωρείται ότι έχετε ήδη την εμπειρία από το προηγούμενο εξάμηνο, για το πως να εισέρχεστε στην πλατφόρμα με τους ιδρυματικούς σας λογαριασμούς.

Το μάθημα θα διδάσκεται, με βάσει το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, κάθε Δευτέρα 10:45 έως 14:30. Όσο αυτό είναι δυνατόν, θα προηγείται η θεωρία και θα ακολουθεί η αντίστοιχη άσκηση. Η ύλη του μαθήματος καλύπτεται από τις σημειώσεις που θα σας διανεμηθούν από το Εργαστήριο και οι οποίες είναι ήδη αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του μαθήματος στα "έγγραφα". Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο συγγράμματα του εμπορίου που καλύπτουν σε μεγάλο ποσοστό την ύλη του μαθήματος και το οποίο θα σας διανεμηθεί δωρεάν:

1.       Α. Φωτίου - Ε.Λιβιεράτος,

            Γεωμετρική Γεωδαισία και Δίκτυα, Εκδόσεις  Ζήτη, 2000

2.       Α. Φωτίου,

            Γεωμετρική Γεωδαισία – Θεωρία και Πράξη, Εκδόσεις  Ζήτη, 2007

To μάθημα θα διδάσκεται από τους Π. Μήλα (Επ. Καθηγητή) και Μ. Τσακίρη (Καθηγήτρια), ενώ στις ασκήσεις θα συμμετέχουν επίσης οι Α. Καραμάνου (ΕΔΙΠ Δρ. Μηχ.), Β. Ζαχαρής (ΕΤΕΠ ΥΔ), Α. Τσούτσουρα (ΕΔΙΠ) και Β. Μασσίνας (ΕΤΕΠ ΥΔ).

Σκόπιμο είναι, οι φοιτητές-τριες που προτίθενται να παρακολουθήσουν το μάθημα, να εγγραφούν στο mycourses,  ανεξάρτητα από την εγγραφή τους στη Σχολή και πριν την έναρξη των μαθημάτων. Αυτό θα χρησιμεύσει στην άμεση επικοινωνία διδασκόντων  και φοιτητών μέσω email.

Οι ασκήσεις που θα δίνονται, όσο το δυνατόν θα είναι με διαφορετικά νούμερα για κάθε φοιτητή και οι εκφωνήσεις τους θα αναρτώνται στην ενότητα "εργασίες". Σκόπιμο είναι στο δίωρο των ασκήσεων, εκτός από τις οδηγίες που θα δίδονται από τον συνεργάτη του μαθήματος, οι φοιτητές να προσπαθούν να επιλύσουν την άσκηση ώστε να επιλύονται οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτήν. Οι ασκήσεις θα παραδίδονται την επόμενη εβδομάδα μέσω email στην πλατφόρμα mycourses και υποδειγματική επίλυση της άσκησης θα αναρτάται δίπλα στην εκφώνηση της. Θα υπάρχει για την κάθε άσκηση ενημέρωση σχετικά με το email του συνεργάτη που θα την στέλνετε.

 


 
Συγχρηματοδότηση
από την Ε.Ε.