Είσοδος

Κοινωνιολογία του Χώρου

Ανακοινώσεις

 
Επόμενο μάθημα Κοινωνιολογίας του Χώρου
11.1.2020

Ενημερώνουμε τους σπουδαστές/ριες ότι το μάθημα της Τρίτης, 14 Ιανουαρίου 2020 θα διεξαχθεί κανονικά όπως προβλέπεται στο πρόγραμμα (12.45-14.30).

Ανάρτηση άρθρου Κοινωνιολογία του Χώρου
7.11.2019

Πληροφορούμε τους σπουδαστές/ριες ότι:

α) Αναρτήθηκε σχετικό με τη διάλεξη που έγινε την Τρίτη άρθρο στο mycourses>Έγγραφα>ETOS 2019-2020. "Μνήμες της καμπύλης στον κόσμο της ευθείας γραμμής".

β) Άνοιξε η υποβολή της επόμενης παράδοσης (Δ' υποβολή).  

γ)  Η αυριανή αναπλήρωση του μαθήματος δε θα πραγματοποιηθεί λόγω επικάλυψης με το μάθημα της Πολεοδομίας.

 

Πρόσκληση σε διάλεξη σχετική με τη διδακτέα ύλη του μαθήματος Κοινωνιολογίας του
12.10.2019


Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2018, ώρα 18.30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, Νίκης 4 (1ος όροφος), ο κ. Βλαστός σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τη διάλεξή του με τίτλο: "Η αρχιτεκτονική της βιώσιμης κινητικότητας" στο πλαίσιο εκδήλωσης της Ελληνικής Αρχιτεκτονικής Εταιρείας.


Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το σύνδεσμο:

 https://eae.com.gr/1-event-of-eae-lecture-cycle-2019-20/

 

Δεύτερο παραδοτέο θέματος
12.10.2019

Ενημερώνονται οι σπουδαστές/ριες ότι αναρτήθηκε η δεύτερη παράδοση του θέματος Κοινωνιολογίας του Χώρου και η εκφώνηση του φετινού θέματος.

Όσοι σπουδαστές/ριες δεν έχουν επιλέξει δήμους ή θέλουν να αλλάξουν τους δήμους που έχουν επιλέξει παρακαλούνται να στείλουν mail στο kathanas.civil@gmail.com.

Στο mycourses>Ομάδες έχουν προσδιοριστεί κάποιοι δήμοι για κάθε ομάδα. 

Σχηματισμός ομάδων και επιλογή δήμων για εργασία Κοινωνιολογίας του Χώρου
5.10.2019

Καλούνται οι σπουδαστές/ριες να σχηματίσουν ομάδες των 2 μέχρι και τη Δευτέρα στο mycourses>Κοινωνιολογία του Χώρου>Ομάδες και να επιλέξει κάθε ομάδα 3 δήμους: Ο ένας δήμος θα είναι αγροτικός, ο δεύτερος προαστιακός (προάστιο μητροπολιτικής περιοχής) και ο τρίτος κεντρικός δήμος της Αθήνας. Τους επιλεγμένους δήμους μπορείτε να τους υποβάλλεται με αρχείο pdf στο mycourses>Κοινωνιολογία του Χώρου>Εργασίες ή με mail στο kathanas.civil@gmail.com


 
Συγχρηματοδότηση
από την Ε.Ε.