Είσοδος

Βραχομηχανική - Σήραγγες

Ανακοινώσεις

 
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 1/10/2020 ώρα 11:00
22.7.2020

Η επαναληπτική εξέταση Σεπτεμβρίου (1 Οκτωβρίου 2020, ώρα 11:00) θα γίνει γραπτώς εξ αποστάσεως, με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξέταση του Ιουνίου (ΒΛΕΠΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020).

Για να λάβει μέρος στην εξέταση κάποιος φοιτητής, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είναι εγγεγραμμένος στην λίστα των Χρηστών του μαθήματος στο Mycourses.

Οποιος φοιτητής επιθυμεί να εξετασθεί τον Σεπτέμβριο και δεν είναι στους Χρήστες, πρέπει να επικοινωνήσει με τον διδάσκοντα (email:  kavvadas@central.ntua.gr ).

.

 

ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ IOYNIOY 2020 ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ \"ΒΡΑΧΟΜΗΧΑΝΙΚΗ-ΣΗΡΑΓΓΕΣ\"
2.6.2020

Η Τελική Εξέταση Ιουνίου 2020 θα γίνει ΓΡΑΠΤΩΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (οnline exam), την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, ώρα 18:00 – 20:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων της Σχολής.

Η Ανακοίνωση της Εξέτασης θα αναρτηθεί στις ΕΡΓΑΣΙΕΣ την ημέρα της εξέτασης. Στην ίδια ανακοίνωση θα αναρτηθούν τα θέματα της εξέτασης και στη συνέχεια θα υποβληθούν οι λύσεις από τους φοιτητές εντός του προσδιορισμένου χρονικού ορίου (90 λεπτά).

Η εξέταση θα γίνει με ανοικτά βιβλία και λοιπά βοηθήματα της επιλογής των φοιτητών.

Λεπτομερείς οδηγίες για την διεξαγωγή της εξέτασης υπάρχουν στον σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1YgOkk6PY3_MHQ8sGpMNNF6LJQS_51hwm/view?usp=sharing

Πριν την ημερομηνία της εξέτασης, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ελέγξει ότι έχουν Δικαίωμα Συμμετοχής στην εξέταση (Εδάφιο 2 των Οδηγιών), ότι έχουν εξοικειωθεί με τις Απαιτήσεις Συμμετοχής (Εδάφιο 3 των Οδηγιών) και με την Διαδικασία Συμμετοχής (Εδάφιο 4 των Οδηγιών).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σύστημα Mycourses δέχεται υποβολή αρχείου (Λϋσεις) μέχρι 15ΜΒ. Εάν απλώς φωτογραφήσετε το γραπτό σας (σε μεγάλη ευκρίνεια), είναι πιθανό να υπερβείτε αυτό το όριο. Ελέγξε εκ των προτέρων τον τρόπο μετατροπής του γραπτού σας σε ηλεκτρονική μορφή (προτείνεται η χρήση εφαρμογής τύπου Camscanner - δίνει μικρού μεγέθους αρχεία). Αστοχίες των φοιτητών που οφείλονται σε ελλιπή προετοιμασία για την αντιμετώπιση τεχνικής φύσεως προβλημάτων δεν θα θεωρηθεί αποδεκτή. Το επάγγελμα του Μηχανικού είναι το κατ΄εξοχήν επάγγελμα πρόβλεψης και επιτυχούς αντιμετώπισης προβλημάτων μέσω προγραμματισμού και προετοιμασίας ..... 

.

.

 

2019-20: ΜΑΘΗΜΑ "ΒΡΑΧΟΜΗΧΑΝΙΚΗ-ΣΗΡΑΓΓΕΣ"
22.1.2020

ΟΔΗΓΙΕΣ για το μάθημα:

Οι διαλέξεις και ασκήσεις του μαθήματος Βραχομηχανική-Σήραγγες αρχίζουν την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 8:45 - 12:30, Αιθ 1 (Διδ-Ζωγ).

-       Στα 7 πρώτα μαθήματα θα καλυφθεί η ύλη της «Βραχομηχανικής» από τον διδάσκοντα Χ. Σαρόγλου και

-       Στα επόμενα 6 μαθήματα θα καλυφθεί η ύλη των «Σηράγγων» από τον διδάσκοντα Μ. Καββαδά.

Οι φοιτητές/τριες πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους  μολύβι, χαρτί μιλιμετρέ, κομπιουτεράκι και απλά υλικά σχεδιάσεως.

 

Βοηθήματα

Ηλεκτρονικό κείμενο:

Ø Βραχομηχανική-Σήραγγες. Σημειώσεις από τις παραδόσεις του μαθήματος, Γ. Τσιαμπάου & Μ. Καββαδά.

Και από τον «ΕΥΔΟΞΟ», το βιβλίο:

Ø Σήραγγες, Σ. Κωστόπουλου

 

Στον διαδικτυακό τόπο της Σχολής (mycourses.ntua.gr) θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις του μαθήματος, οι παραδόσεις καθώς και οι εκφωνήσεις των ασκήσεων και άλλο εκπαιδευτικό υλικό.

Στο Εδάφιο "ΕΓΓΡΑΦΑ" έχει αναρτηθεί το περιεχόμενο των διαλέξεων του μαθήματος.


.

 


 
Συγχρηματοδότηση
από την Ε.Ε.